Planen er at Andreas Øksnes skal tilbake på isen for fullt mot Manglerud Star i morgen - fem måneder etter at meniskproblemene meldte seg i sommer.

- Det begynner å bli bra nå. Jeg håper å være tilbake mot MS, men jeg har en ydmyk inngang i forhold til det å kjempe meg inn på laget igjen. Det er ikke bare å ta en plass nå, sier han.

Komplisert skade

Meniskskader leges ofte raskt, men her lå skaden kronglete til. Ventetida har blitt i overkant lang for den tøffe backen.

- Det har vært blytungt. Jeg har hatt et håp om at nå skal jeg spille, men så har det ikke gått likevel. Fysisk er det ikke så ille. Jeg har jo fått holdt meg i form, men det blir mørkt når du ikke får spille likevel, sier 24-åringen.

Da har det vært hyggelig å kunne glede seg over lagkameratenes suksess på isen.

- Det har vært ganske morsomt etter at det startet rufsete med mange skader. Vi ser at det ikke er mye som skal til for å snu trenden. Bare se på Frisk også.

- Får vår del spiller vi enkel og offensiv hockey, men det er likevel vanskelig å analysere oss siden vi har tre helt forskjellige rekker.

- Vi har den med Linus (Johansson), Luke (Moffatt) og Jacob (Berglund) hvor alle vil holde i pucken og gjøre det lille ekstra, mens rekka med Martin Gran, Lars Erik Hesbråten og Mads Hansen har dundret rett på mål.

Og når Eirik Skadsdammen, Joakim Jensen og ligaens beste spiller Christian Larrivée kommer, er det umulig å vite hva som skjer, forklarer Øksnes.

Tar MS på alvor

Selv skal Øksnes først krige seg til en plass på laget, deretter jobbe for å holde rent i egen sone.

Han mener ellers at ingen må tro at Dragons tar lett på kampen mot Manglerud Star.

- De ligger langt nede, men det er ikke mange kamper de er blitt pissa på. De har tatt poeng mot Stavanger og Vålerenga. Det er ikke bare å møte opp. Vi må gjøre en ordentlig jobb, sier Øksnes.

Men publikum må bare møte ifølge Dragons-backen.

- Det har vært moro med så mye folk på kampene, men vi har plass til enda flere, sier han.

For både fans og spillere er det også en gulrot at med seier over MS og tap for Lørenskog i dag mot Stavanger, vil Storhamar kunne ta juleferie på 2. plass. Hvem hadde trodd det for to måneder siden?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.