Asker
Han er klar over at det stilles forventninger til ham. Forventninger han ikke hadde følelsen av å ha innfridd i går.
- Det er mye som kan bli bedre, sier han og ramser opp: Pasningskvaliteten kan bli bedre, skøytegåingen kan bli bedre. Jeg har ikke spilt en kamp på fire uker og følte meg ikke på hugget. Jeg like også å ha pucken mer enn jeg hadde mot Frisk. Med puckinnehav kommer resten, også duellene. Å spille fysisk er noe jeg liker, sa Schmidt som var forsiktig i går.

Blir bedre etter hvert

Han syntes selvsagt det var leit å tape to poeng på litt dumme mål. Det første Frisk-målet ordnet Christian Thinn rett fra utvisningsboksen. Det andre kom på slagskudd fra blå, mens Jesper Engelin var dekket og sjanseløs.
- Det er en del av gamet det også. Vi kan ikke unnskylde oss med lette mål imot. Mål er mål. Og vi hadde sjanser til å avgjøre, vi også, sa Schmidt som er klar til å markere seg sterkere etter hvert.
- Vent til jeg får noen kamper i norsk eliteserie, da skal jeg vise meg fra en annen side, jeg merker at jeg er litt kamprusten nå, sa backen som er vant til å spille med mer rutinerte spillere enn det var på de to lagene i Askerhallen i går.
- En ny og positiv opplevelse det også, og det passet med bra nå. Det gikk ikke så fort på isen.

- En påminnelse

- Vi må vite hva vi går til, sa Dragons-trener Michael Smithurst som hadde advart mot Frisks uortodokse spillestil før kampen.
At en lag forechecker med to mann når de er én mindre på isen, hører ikke med i den vedtatte hockey-ABC-en, men Frisk tok en pokersjanse - og vant.
- Vi visste også hva som gjaldt etter at Frisk tapte forrige kamp, men vi gjennomførte ikke godt nok, bortsett fra de ti første og ti siste minuttene av kampen. Frisk ville mer enn oss, fortsatte Smithurst som var godt fornøyd med debuten til Bryan Schmidt:
- Han gjorde en god debut og gjorde et bra inntrykk. Akkurat som vi ventet oss, sier Smithurst som noterte seg at amerikaneren spilte på det trygge hele vegen og unngikk å ta sjanser.
- Det er aldri lett å bli kastet ut i et slikt oppgjør i debuten, men jeg regner med at han har en del å gå på i forhold til hva han viste mot Frisk. Og jeg kan tenke meg at en spiller som ikke har vært i aksjon på så lang tid, kjente det godt i kroppen etter å ha spilt hele kampen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.