• HERJET: Jacob Berglund hamret inn mål mot Lillehammer i fjor.
    FOTO: Rune Steen Hansen

I vår signerte Alexander Reichenberg under en toårskontrakt med Storhamar. Det ble ikke godt tatt imot av Lillehammer-fansen.

Under treningskampen mot Lillehammer 15. august ble han pepet på hver eneste gang har var i nærheten av pucken.

Storhamars supporterleder, Stian Bekkelund, sa følgende til HA om Lillehammer-fansen: - Det kan virke som det er viktigere for Lillehammer-fansen å pipe på Reichenberg enn å støtte sitt eget lag, sa han.

I morgen regner Reichenberg med å få høre det igjen.

- De kan pipe så mye de vil. Jeg blir bare mer gira av at fansen piper, så det er ikke noe problem for min del, sier Reichenberg, som håper å kunne revansjere den svake prestasjonen mot Vålerenga fredag.

- Lillehammer kommet til å ligge lavt og satse på kontringer - sånn som Vålerenga gjorde. Nå må vi være flinkere til å styre spillet, sier han.

brennhet berglund

Jacob Berglund, som scoret fem mål på to kvartfinaler på Lillehammer i vår, sier han gleder seg til å komme tilbake til Kristins Hall.

- Jeg hadde veldig god flyt der, så det ble noen ekstra scoringer der oppe, gliser svensken, som mener Storhamar har slitt mot Lillehammer i begge treningskampene.

- Vi har vist frem et veldig høyt nivå på starten av sesongen. Men de to treningskampene mot Lillehammer (2-1-tap og 3-3) har vært svake. Vi må klare å styre kampen i større grad enn hva vi har klart mot dem sist. Vi er klare for å skaffe oss tre poeng i morgen, lover Jacob Berglund.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.