Da Storhamar sist gang serieåpnet hjemme, mot Sparta Sarpsborg i 2013, fant 2.196 skuelystne veien til Hamar OL-Amfi.

Mye har skjedd siden den gang, og når Storhamar klokka 19.00 i kveld åpner sesongen mot Vålerenga, kan OL-Amfi'n fort bli smekk full.

- Nå er det solgt over 4.000 billetter, opplyser administrasjonen i Storhamar klokka halv ett fredag ettermiddag. Klokka 14.30 var det kun 1.000 billetter igjen, og disse blir lagt ut i billettlukene i kveld.

Minner om CHL

Billettsalget på Internett er allerede avsluttet, og de gjenværende billettene vil bli skrevet ut og solgt over disk.

I lukene går billettene ofte som varmt hvetebrød, og Storhamar-administrasjonen forteller at salget før dagens kamp minner om utviklingen før Champions Hockey League-oppgjørene i Hamar. 

- Det kan fort bli helt fullt i dag. Det er CHL-tilstander i billettsalget.

Under den avgjørende CHL-gruppekampen mot Genève-Servette skapte 5.335 tilskuere en herlig hockeyfest i de gule og blås hjemmearena. 

Den som ikke får billett, kan følge hockeykampen tekst-live på h-a.no.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.