• I SKUDDET: Her fyrer Jensen av et skudd som går et stykke utenfor. I kveld er presisjonen stilt inn.
    FOTO: Bendik H. Eriksen
  • FORBEREDT: Lars Erik Hesbråten er klar til kveldens oppgjør.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen

Onsdag skrev HA-sporten om Sparta Praha-trener, Josef Jandac, som ikke hadde noen planer om å se på Storhamar før møtet i Hamar OL-Amfi. 

tror ikke på treneren

- Det er bare tull. Klart han har sett finalene mot Stavanger i fjor, sier Hampus Gustafsson, og legger til:

- Han prøver bare å lure oss. Jeg tror ikke på det han sier, sier svensken.

– Jeg har ikke sett Storhamar spille, og jeg kommer heller ikke til å gjøre det før vi skal møte dem. Uansett hvem vi skal spille mot skal vi spille hockey på vår måte, sa Jandac til HA-sporten.

- Det er breialt av Sparta-treneren å si det der. Han har et inntrykk av at vi kun er et fysisk lag, så det forteller jo litt om hvor dårlig forberedt han er, sier Hesbråten, som mener laget ser sterkt ut til kveldens kamp.

- Vi har trent bra den siste uka. Det er tydelig at gutta er punche før kampene, for det var ikke den samme intensiteten før kampene mot Vålerenga og Lørenskog, sier Hesbråten. 

Nøkkelen blir å holde unna

Hesbråten tror Sparta Praha kommer til å kjøre på fra start, og derfor må Storhamar holde unna så lenge som mulig.

- De kommer nok til å komme hardt ut. Jeg tror jo lenger vi klarer å holde nullen, jo surere blir dem. Vi er ikke sjanseløse i kveld, sier en offensiv Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.