• FOTO: Fredrik Hubred hagen.

Martin Blakseth Huse og resten av Stavanger-laget har hatt en enkel reise frem til finalen. Stjernen ble sendt ut etter fire strake kamper, før Vålerenga fikk bank i semifinalen. 

Hamar-gutten har hatt en vanskelig sesong i Stavanger, men i sluttspillet har det løsnet for den tidligere landslagsspilleren. Huse har i rekke med Stian Høygård og Petter Røste Fossen vært sterkt delaktig i Stavangers suksess.

- det blir spesielt

Nå gleder han seg til å møte Storhamar i finalen.

- Det blir spesielt å møte Storhamar. Jeg prøver ikke å tenke på at det er nettopp Storhamar vi skal spille mot, men heller på hva vi kan gjøre for å spille best mulig. Jeg gleder meg til kampene. 

Blakseth Huse er imponert over de beste enkeltspillerne Storhamar har i laget. 

- De har noen utrolig gode spillere som kan avgjøre kamper. Nøkkelen for oss blir å ta ut dem, så må vi klare å utnytte at vi har en bredere stall enn hva Storhamar har. Jeg tror vi kommer til å vinne, men det kommer til å bli tøft. Storhamar er gode. 

- Hva er den største forskjellen på lagene?

- Storhamar har som sagt veldig gode enkeltspillere, men er litt tynnere enn oss. Vi har en bred, god stall. Jeg tror det kommer til å bli syv kamper, men at vi tar "bøtta" til slutt, avslutter Blakseth Huse.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.