Tirsdag kjørte Storhamar over Lillehammer i Kristins Hall, og vant hele 10–1.

Christian Larrivée var sjuk, og dermed måtte Storhamar klare seg uten sin største stjerne. Men laget responderte veldig godt på Smirnovs taktikk, og til slutt scoret de hele ti mål mot et svakt Lillehammer-lag.

– Jeg ble ikke overrasket over det. Serieåpningen ble spesiell. Vi hadde slått gode lag i CHL, og Vålerenga var tippet litt ned på tabellen. 

– Tirsdag var vi tilbake med en god innstilling til kampen, det var bedre bevegelse, og gutta gikk mer på skøyter. Da var vi et bra kollektiv, og det er det aller viktigste. Alle ville ha revansje, sier Smirnov, og fortsetter:

– Mot Lillehammer var Christian Larrivée ute. Det taklet vi veldig, veldig bra. Alle må ta ansvar. Slik er et godt kollektiv. Laget står over enkeltspillere, sier Aleksander Smirnov, som likte at rekka med Jacob Berglund, Hampus Gustafsson og Alexander Reichenberg blomstret i Lillehammer-kampen.

måtte jobbe hardere

Mikael Zettergren, som noterte seg for to mål og en målgivende pasning, mente Storhamar ikke klarte å omstille seg fra CHL til seriespill i premieren.

- Det var rart å skulle spille seriekamp etter CHL. Da serien startet, føltes det ut som vi allerede var midt i sesongen, sa Zettergren til TV 2.

Ole Eskild Dahlstrøm lot seg imponere over måten Storhamar vant på.

- Storhamar scoret seks-syv mål på kontringer. Av og til vinner man på smartness, og det var det Storhamar gjorde, sa Dahlstrøm.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.