Fra start til mål var Storhamar Dragons det førende laget i Mjøs-derbyet. Etter at Joakim Jensen scoret kampens første mål ved halvspilt førsteperiode, så ikke Dragons-lokomotivet seg tilbake. De ga seg ikke før det sto 5-1. Det kunne fort blitt enda mer. 

- Helt sinnsykt

Men om gutta på isen vant overlegent, var ikke supporterne noe mindre overlegne på tribunen. 

- Det var helt sinnssykt å spille her i dag. Hele hallen var vel fra Hamar, var de ikke? sier Adrian Saxrud Danielsen, som fikk gleden av å score Storhamars fjerde mål for anledningen.

Målet var for øvrig backens første nettkjenning for sesongen også. 

- Støtten de gir betyr kjempemasse. De løfter oss og gir oss mer energi, slik at vi klarer å holde trykket oppe gjennom hele matchen, sier han, og legger til.

- All ære til de tilreisende fra Hamar. 

Supporterne ga seg ikke med å hylle heltene sine før det hadde gått et kvarter etter kampen. 

Tar ikke av

Selv om kampen føyet seg inn i rekken av solide Storhamar-prestasjoner denne sesongen, velger Saxrud Danielsen å ikke ta av likevel. 

- Det er helt klart moro å vinne derby, men Lillehammer er inne i en dårlig periode nå og spiller uten selvtillit. Vi merket jo det ute på isen. Ikke alt stemmer for dem. 

- Men noe av det beste som er, er å vinne her.

Allerede om to dager er det ny kamp da Vålerenga tar turen til OL-amfin. 

- Klart vi sendte nok et skremmeskudd, men de er et helt annet og nytt lag. Vi må bare nullstille, forberede oss og være klare til kamp igjen om to dager. 

I garderoben etter kampen fikk spillerne den tragiske beskjeden om dødsfallet til bussjåføren de hadde hatt til Lillehammer. Saxrud Danielsen var som alle andre preget av det som hadde skjedd, og ønsket ikke snakke med pressen om hendelsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.