Før det var spilt ett og et halvt minutt i kampen sto det allerede 0-1, og før pausesignalet etter én periode gikk så var ledelsen doblet.

Det fikk Dragons' sisteskanse Tommy Johansen til å tenke på Vålerenga-kampen, der det sto 0-3 før fem minutter var spilt.

- Åpningene var ganske like. Ikke i noen av de henger vi med i det hele tatt fra start. Vi bør være mer på hugget. Det ble en tung dag på jobben og 0-5 er bare pinlig, sier Johansen.

- Ingen unnskyldninger

Stemningen i garderoben etter kampen var laber. Folk deppet overalt, og mange hostet.

- Det var flere som spilte uten å være hundre prosent i dag, sier Johansen.

Christian Larrivée, Lars Løkken Østli, Jimmy Andersson og Magnus Eikrem Haugen var alle ute med skade til denne kampen.

- Vi kan ikke skylde på spillere som ikke var med. Spillerne som er med bør kunne spille bedre enn som så. Vi har ingen unnskyldninger, sier han.

Blant de fem baklengsmålene var to selvmål, der Anders Braavold og Nathan Martz var uheldige ved et par anledninger.

- Oilers får altfor enkle mål. Det virker nesten halvhjertet for vår del, mener sisteskansen.

Etterlyser opptur

Søndag står Stjernen for tur i Fredrikstad. Det ser dragenes nummer 53 på som en gylden mulighet til å snu den dårlige trenden.

- Laget har rotet seg inn i noe som ikke er helt bra nå. Vi må finne tilbake til det enkle spillet, for nå skal det tidvis gjøres for pent og slikt. Vi kan ikke reise til Fredrikstad med den innstillingen vi hadde i dag. Der har vi en god mulighet til å snu trenden, sier Tommy Johansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.