Solbakken måtte gå på nyåret etter en tung første halvdel av sesongen. Dean Saunders overtok som manager, men heller ikke han har klart å løfte Wolverhampton. Klubben ligger under nedrykksstreken i mesterskapsserien.

Sammenligner med Liverpool-manager

- Jeg likte virkelig Ståle. Det var tøft. Jeg sammenlignet det med da Brendan Rodgers tok over for Steve Coppell i Reading. Han prøvde å endre på lagets spillemåte og fikk sparken, og se hvor han er nå (Liverpool), sier Kevin Doyle til lokalavisen Express & Star.

- Med Ståle var det veldig likt. Han prøvde å få oss til å spille, og kanskje hadde vi ikke spillerne eller så hadde vi ikke tiden og tålmodigheten til å sette oss inn i det. Noen ønsker å spille på en måte, andre på en annen. Noen liker managerens treningsøkter, andre ikke. Men du må tenke større enn det. Du spiller for klubben, ikke manageren, mener Doyle.

Vil ikke bli manager

Wolverhampton har hatt fire managere på elleve måneder. For Doyle frister det ikke å satse på en managerkarriere.

- Hele greia har gjort at jeg ikke vil bli manager. Hvis du spør mange av Wolves-spillerne, sier de det samme, mener Doyle. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.