I dag diskuterer fotballkretsen og HamKam hva de kan gjøre med fotballfaren som var truende mot andre foreldre og trenere.

Daglig leder i Indre Østland fotballkrets, Bjørn Nybu, forteller til HA-sporten at de er i dialog med HamKam om hva de skal gjøre opp mot den mye omtalte fotballfaren.

– Vi tar opp igjen dialogen fredag, så får vi se. Jeg har også vært i kontakt med fotballforbundet, litt om erfaringer og hva som kan gjøres, forklarer Nybu.

Ettersom den omtalte faren ikke er medlem i klubben, er han usikker på hvilke sanksjonsmuligheter de kan ilegge faren.

– Det må være personer som er medlem av klubbene, og klubben som organisasjon som vi har sanksjonsmuligheter mot. Sånn sett så har ikke vi muligheten til å sanksjonere foreldre, kan du si. Både idrettsforbundet og fotballforbundets lovverk tilsier ikke det, sier han.

Anders Langseth, leder i HamKam yngres, forteller at de nå avventer tilbakemelding fra kretsen.

– VI kommer til å prate med den personen dette gjelder, for å tydeliggjøre hva HamKam yngres’ ståsted er i forhold til vettug oppførsel. Så skal vi fortsette den jobben vi gjør, og har gjort, i forhold til holdningsskapende arbeid og vettug oppførsel, forteller Langseth til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.