Vi var unge og lovende. Vi tapetserte pallen hver helg. Men vi ble aldri verken europamester, verdensmester eller olympiske mestre. Vi ble "bare" kretsmestre, men du verden det var gøy det også. Selv om det er langt fra sur vind og kulde på Nytrømoen på Tynset til en varm og god hall i Vikingskipet. Isen er også et hakk bedre... Og rundetidene fra den gang er steinalder sammenlignet med i dag. Hvor langt bak Kramer og Bøkko hadde vi blitt? 

Mange har minner om gamledager på skøytebana. Jeg har mine. Du har dine. Jeg skal dele noen minner med deg i denne bloggen. Vil du dele dine minner, med tekst og bilder, må du bare trå til. Send meg bilder og tekst så skal jeg dele dem med alle de andre.

 

Bli med og mimre i helga:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.