Dala slår HamKam i morgen fordi klubben sjelden taper på Briskeby. Men fire menn spiller en avgjørende rolle for Dalas suksess på Briskeby.

I Sigurd Ertsås har Dala fått den matchvinneren Kevin Knappen manglet som trener på Sveum. Dala har vært dyktige på å skaffe seg spissen som hver høst banker inn nok mål til at klubben berger kontrakten.

Men nå må vi også sette vår lit til at fysioterapeuten får Ertsås klar etter overtråkket på Dala-treningen torsdag kveld.

Med Kevin Knappens dramatiske overgang til HamKam midt i sesongen har Dala fått den motivasjon spillerne trenger for å vinne på Briskeby. Knappens overgang ble ikke like godt mottatt i garderoben.

Trener Fred Leo Nysæter har skapt god stemning i Dala-leiren. Med sin milde framtoning skaper Fred Leo trygghet, men skinnet kan bedra; det er ikke bestandig Fred i leiren; treneren vet hva han vil!

Mens HamKam allerede kan bokføre en spolert sesong fordi ambisjonen var opprykk – kan Dala fortsatt nå sitt mål om å beholde plassen på nivå tre i norsk fotball. Det er mer enn bra nok i Brumunddal. Å ha noe å kjempe for sikrer maksimal innsats fra Dala-spillerne.

Dala har full tropp og flere gode treningsuker bak seg. Med to fulle 11`ere tilgjengelig på treningsfeltet har trenerteamet kunnet drille det lagtaktiske. Dessuten; Dala-supporterne vil igjen bli lagets 12. mann på Briskeby i morgen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00