Arrangørklubbens Bastian Skutbergsveen var den som gjorde det best av de lokale.

tung stafett

Under lørdagens sprint kjempet han seg inn til fjerdeplass i klasse gutter 16 år, bare ett tidel unna tredjeplassen.

– Akkurat det var litt surt. Det var jo ganske nære. På stafetten derimot mistet jeg helt motivasjonen etter hvert ut på etappen, og det endte med en strafferunde på siste skyting, sier unggutten etter søndagens stafett.

Skutbergsveen gikk fjerdeetappen på Hedmarks 1. lag. Det endte med 10. plass, 3.21,5 minutter bak vinnerlaget fra Nord-Østerdal, som spurtslo Buskerud.

– Vi hadde ingen forhåpninger om å gjøre det bra her i dag. Det har gått tungt alle dager, i hvert fall for min egen del, sier Odin Høie Vollum fra Mjøsski, etter å ha blitt nummer 28 på både normaldistansen, og sprinten.

bra av Storlien

Amalie Storlien, også hun fra Mjøsski, gjorde også sine saker bra på hjemmebane. Både fredag og lørdag traff hun alle blinkene. På søndag derimot måtte hun tåle to strafferunder på sin etappe for Hedmarks 1. lag. De ble til slutt nummer ni, 2.35,8 minutter bak vinnerlaget fra Rogaland, som spurtslo laget fra Sogn og Fjordane.

Individuelt endte det med en fin 10. plass fredag, og en enda bedre sjuendeplass lørdag. Ellers kan vi nevne at Marte Holmen Nilsen, Mjøsski, ble nummer 14 på fredagens normaldistanse.

Gina Lagmandsveen Hjemli ble nummer 11 på sprinten med tre strafferunder, Marte Holmen Nilssen nummer 19 på samme distanse, og Bastian Skutbergsveen ble nummer 20 på normaldistansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.