Danmark har skuffet stort i VM-kvalifiseringen og tapte nylig 0-4 hjemme mot Armenia.
Olsen har kontrakt med Danmarks Fotballforbund til sommeren 2014. I en spørreundersøkelse for nyhetsbyrået Ritzau svarer 57,1 prosent at han ikke bør få en ny avtale. 12,7 prosent mener han bør fornye, mens 30,2 prosent svarer "vet ikke".
- Det var nesten så jeg hadde ventet meg det etter en slik fadese som mot Armenia. Det er sjelden vi har slike kvelder. Jeg kan godt forstå at noen reagerer negativt, sier tidligere landslagsspiller Morten Bisgaard.
Han er likevel ikke enig med dem som mener Olsen må gå.
- Hvis Morten Olsen fortsatt har energien, så synes jeg han bør fortsette. Så sant det ikke kommer en opplagt løsning innen ett år, mener han.
Olsen har vært dansk landslagssjef siden 2000. Danmark ligger nest sist i gruppe B med seks poeng på seks kamper.
I samme undersøkelse er Michael Laudrup den mest populære kandidaten til å overta etter Olsen. Han får snaut en tredel av stemmene. 14 prosent ønsker seg Ståle Solbakken som ny landslagssjef. Nordmannen har tidligere vært trener i FC København.
Troels Bech, Kasper Hjulmand, Morten Wieghorst eller en annen kandidat får mellom tre og fem prosents støtte. (©NTB)

Bildetekst sz3cfcf0:
Andreas Cornelius og det danske landslaget gikk på trynet mot Armenia i VM-kvalifiseringen. Mange mener Morten Olsen bør gå som landslagssjef når kontrakten hans utløper neste sommer.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.