I starten av treningsøkta fredag ettermiddag, som er den siste før lørdagens møte med Vålerenga 2, samlet Fred Leo Nysæter begge keeperne innenfor sekstenmeteren.

Her kan du lese intervjuet med Werven FØR han nå ble vraket.

Han skulle da fortelle hvem av Emil Holst og Werven som skulle stå mellom stengene under den viktige kampen lørdag.

Etter to knallgode kamper mellom stengene, hadde Werven et håp om at han ville få fornyet tillit også til helgen, men slik gikk det ikke.

Reaksjonen til Werven var ikke til å feiltolke: Han hadde fått beskjed om at Holst starter kampen i stedet for ham selv.

Keeperen så ut til å bli meget skuffet over beskjeden, og forlot banen mens han var opprørt og sparket til reklameskiltet.

Han gikk rett i garderoben, og der ble han i nærmere 20 minutter, før han til slutt kom ut på Sveum-kunstgresset og sluttet seg til de øvrige Dala-spillerne, som forbereder seg til kamp.

Sigurd Ertsås er ikke tilgjengelig til lørdagens kamp, grunnet deltakelse i et bryllup, mens Kristian Eriksen også er utilgjengelig.

Eriksen, som har vært god den siste tiden, har problemer med en betent cyste bak kneet, og han har fått vann i leggen. Det setter ham ut av spill til helgens kamp.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00