I starten av treningsøkta fredag ettermiddag, som er den siste før lørdagens møte med Vålerenga 2, samlet Fred Leo Nysæter begge keeperne innenfor sekstenmeteren.

Her kan du lese intervjuet med Werven FØR han nå ble vraket.

Han skulle da fortelle hvem av Emil Holst og Werven som skulle stå mellom stengene under den viktige kampen lørdag.

Etter to knallgode kamper mellom stengene, hadde Werven et håp om at han ville få fornyet tillit også til helgen, men slik gikk det ikke.

Reaksjonen til Werven var ikke til å feiltolke: Han hadde fått beskjed om at Holst starter kampen i stedet for ham selv.

Keeperen så ut til å bli meget skuffet over beskjeden, og forlot banen mens han var opprørt og sparket til reklameskiltet.

Han gikk rett i garderoben, og der ble han i nærmere 20 minutter, før han til slutt kom ut på Sveum-kunstgresset og sluttet seg til de øvrige Dala-spillerne, som forbereder seg til kamp.

Sigurd Ertsås er ikke tilgjengelig til lørdagens kamp, grunnet deltakelse i et bryllup, mens Kristian Eriksen også er utilgjengelig.

Eriksen, som har vært god den siste tiden, har problemer med en betent cyste bak kneet, og han har fått vann i leggen. Det setter ham ut av spill til helgens kamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.