Selv om Brumunddal tok seg videre fra cupen, var ikke lagets trener Fred Leo Nysæter spesielt imponert over det han så.

- Kollektivt gjør vi ikke en god match. Det er er mye rufsete spill. Gjøvik-Lyn skapte mer på oss enn hva vi har sluppet til mot Kjelsås og HamKam så langt i serien, sier Nysæter til HA-sporten.

- Vi er effektive, og vi scorer noen fine mål. Og det skal vi ha for, sier treneren, som sa følgende om tomålsscorer Vegard Ruud.

- Plutselig går det ti minutter der man tror han er på do, for man ser ham ikke. Og så er han plutselig der og klinker inn en scoring. Man får alt av Vegard, sier han med et smil. 

Osmo-scoring

Kampen åpnet relativt jevnt, men Dala spilte seg mer og mer inn i kampen.

Da klokka viste 24 minutter, fikk gjestene hull på byllen. Etter flere bølger med trøkk etter en dødball, fikk Torgeir Strand Osmo ballen på 20 meter. Han var kald og rolig da han satte ballen forbi en haug av spillere i mål.

Kun minutter senere var Vegard Ruud sterk og tøff da han dro seg forbi en forsvarer, fintet keeper Lars Gunderstuen ned og satte ballen til side for ham.

Gjøvik-Lyn hadde en gigantsjanse til å redusere på tampen, men Lars Johan Kollshaugen valgte å skyte da han kunne spilt Øyvind Sørum på blank kasse fra om lag ti meter. Den tidligere Raufoss-spissen prøvde å bøye ballen i krysset, mens lagkameraten sto hele alene foran Emil Holst og slo ut med hendene. 

Ruud-dobbel

Brumunddal, som tradisjonelt er gode på offensive dødballer, scoret kveldens tredje mål på en innøvd variant. Henrik Lehne Olsen fikk ballen skrått på banen, så opp og klinte til. Gjøvik-forsvaret glemte å passe på Ruud - som kunne styre inn sin andre scoring for kvelden.

Etter 85 minutter scoret Torgeir Strand Osmo sin andre scoring for kvelden. Han sto på hjørnet av 16-meteren, tok imot ballen og klinte den inn. 

Brumunddals lag (4-2-3-1): Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Sindre Tråseth - Henrik Lehne Olsen, Torgeir Strand Osmo - Vegard Ruud, Nicolai Michaelsen, Kristian Eriksen - Sigurd Ertsås. 

Benk: Stein-Erik Bjønness Werven, Jepser Sørum Johansen, Dardan Rexhaj, Gaute Granmo, Esten Grini, Mahad Abdillahi, Peder Jensbak Nysæter. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.