Grorud - Brumunddal 0-2:

Brumunddal tidvis herjet med Grorud, og viste meget lekre detaljer underveis i oppgjøret.

I bunn og grunn var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne.

Dala scoret ett mål i hver omgang, begge etter lange innkast, og var i realiteten aldri truet.

Rune Pettersen sendte Dala i føringen etter to minutters spill, og etter kampen var kapteinen strålende fornøyd.

Nysæter hyller spillerne

- Det var sterkt med en 2-0-seier mot Grorud. De har vist svak form før ferien, med unntak av seieren over Vålerenga 2, men dette var sterkt, smiler Pettersen.

Han håper de kan snakke om nettopp denne kampen etter sesongen, og si at den var avgjørende for snuoperasjonen til Dala.

- Jeg håper dette var vendepunktet. Vi må ta med oss prestasjonen, og vi må videreutvikle det offensive, sier kapteinen.

Han får støtte av Fred Leo Nysæter, som hyllet guttene etter matchen.

- Dette overrasker meg ikke når jeg har sett øktene etter ferien, skryter Nysæter.

Han er ikke i tvil om at kampen er årsbeste sett med Brumunddal-øyne.

Etter kampen er han også ærlig på at han overhodet ikke trodde på seier.

- Nei, jeg hadde ikke helt troen på det. Men jeg visste hva slags motstand som kom, så jeg var sikker på at vi kunne matche de fysisk og på dødballer. Men de er gode spillemessig, smiler han.

Å starte høstsesongen med seier mener Nysæter naturligvis er viktig, og nå håper han laget kan fortsette trenden fra de foregående sesongene, hvor de har vært meget gode på høsten.

- Hvor viktig var det med en slik start på høstsesongen?

Det er ekstremt viktig. Dette er en kamp vi ikke forventet poeng i utgangspunktet. 

Tidlig ledelse

Brumunddal åpnet solid. Meget solid.

Allerede etter to minutters spill tok gjestene ledelsen. Nok en gang var det etter et langt innkast fra Gaute Granmo scoringen kom.

Rune Pettersen fikk stå helt alene inne i feltet og hamre ballen inn bak en sjanseløs Grorud-keeper. 

Brumunddal la seg litt mer bakpå etter scoringen, og Grorud hadde ballen mest, men det var Dala som fikk de største sjansene i første omgang.

Og de burde ha ledet, etter at Gaute Granmo kom helt alene med keeper. Avslutningen til spissen var imidlertid altfor svak, og keeper reddet ut til corner.

Brumunddal ville desidert mest i den første omgangen, og ledet fortjent ved pause. 

Gjestene fortsatte det gode spillet, og etter 61 minutter doblet de ledelsen.

Nok en gang kom scoringen etter et langt innkast fra Granmo, men denne gangen var det Kristian Eriksen som hamret ballen inn i mål fra bakre stolpe.

Temperaturen steg kraftig utpå banen utover i omgangen, og det var tidvis veldig ampert, og begge lag er heldige som ikke ble redusert til ti mann.

Flere scoringer ble det ikke, og Dala vant fullt fortjent. 

Brumunddals lag (4-4-2): 

Emil Holst - Jesper Sørum Johansen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Fredrik Haave Andersen - Jonatan Helmersen, Mahad Abdillahi, Christoffer Heier Solbakken, Kristian Eriksen - Dardan Rexhaj, Gaute Graenmo

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.