Brumunddal–Asker 1–2

– Krevende.

Slik oppsummerer Fred Leo Nysæter sin første hele sesong som hovedtrener i Brumunddal.

For etter en sesong hvor mye har gått feil ute på banen, og poengene har uteblitt, er det fryktelig mye som skal til for at Brumunddal beholder plassen i 2. divisjon også neste sesong.

Snarlig avgjørelse?

Uavhengig av hvilket nivå klubben befinner seg på neste sesong, så er Nysæter usikker på om han er med videre.

– Det er for tidlig å snakke noe om min posisjon oppe i det her, svarer Nysæter først på spørsmål om hva han tenker om egen rolle neste sesong.

Han fortsetter med å si at han velger å ikke uttale seg om temaet nå.

– Men det blir avgjort innen rimelig kort tid, svarer han.

På spørsmål om avgjørelsen kan komme før sesongslutt, svarer Nysæter:

– Jeg tipper det.

Han har snart fullført sin første hele sesong som hovedtrener i Brumunddal. En jobb og oppgave han erkjenner har vært mer krevende enn han så for seg.

Har ikke bestemt seg

– Det er en helhet som skal gå opp, og det er en knallhard liga. Det er morsomt å være her, vi har lært mye, og det er veldig inspirerende når vi vet at klubben ikke har vært på det nivået her siden midt på åttitallet. Det er krevende å holde seg her med spillertroppen, og det er krevende rundt en trenerrolle i 2. divisjon, sier han.

– Har du tatt en avgjørelse selv om egen framtid?

– Nei, jeg har ikke bestemt meg. Det er vel som med alle andre som rykker ned, da er sjansen liten for at du får fortsette med samme lag. Da må du kanskje prøve noe nytt, forteller Nysæter til HA-sporten.

Lørdag så han sitt lag tape nok en gang denne sesongen, og foran Vålerenga 2 sin kamp mandag, er det seks poeng som skiller opp til Oslo-laget, med tre serierunder igjen.

– Det er ikke kjørt, men det blir tyngre og tyngre.

Han valgte å satse knallhardt offensivt utover i andreomgangen mot Asker, på stillingen 0-1, ved å gå over til tre mann bak.

– Så da vi fikk 1-1, og vi var ordentlig med i kampen, så valgte vi å fortsette med tre bak. Vi overlever ikke med ett poeng, vi hadde trengt tre poeng her, sier Nysæter.

– Vi har hatt en god prat, og vi kommer til å gjøre så godt vi kan resten av sesongen, uansett.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.