Brumunddal- Vålerenga 2 2–1.

Gaute Granmo styrte Erik Sigtbakkens innlegg i mål to minutter før slutt, og sikret en veldig etterlengtet seier for Fred Leo Nysæters gutter.

– Det var alltid planen at Gaute skulle inn for å gjøre en forskjell, og han har jo en helt egen evne til å dukke opp der ballen kommer og pirke den inn, forteller trener Nysæter.

Les kampreferatet fra oppgjøret her.

Sigurd Ertsås var bortreist, og da fikk unggutten Peder Nysæter sjansen fra start. Etter 65 minutter var det klart for Granmo.

– Han har fått trent litt lite, og er nok hakket for dårlig trent til å starte, men som sagt var det selvsagt at han skulle komme inn. Det var sinnssykt deilig at vi klarte å vinne, sier Nysæter.

Ville bidra med trøkk

Hovedpersonen selv smilte fra øre til øre etter at sluttsignalet gikk.

Her får Werven beskjed om at han blir vraket.

– Det var veldig moro å score. Sigtbakken vet akkurat hvor jeg vil ha den, så det er ideelt det. Det var fryktelig godt å få en seier igjen.

Granmo forteller at han var veldig klar da han kom inn.

– Vi trøkket dem litt lite, så jeg prøvde å bidra med å jage dem litt og gjøre det utrivelig for de bak der. Det føler jeg at fungerte.

Vålerenga 2 tok ledelsen ved Ernest Agiyiri på et fint frispark etter 55 minutter. Etter det våknet Brumunddal, og Christoffer Heier Solbakken utlignet for Dala etter 70 minutter, før Granmo jublet.

– Skikkelig lagseier

Fred Leo Nysæter var veldig godt fornøyd med det guttene hans leverte på Sveum.

– Dette var en skikkelig lagseier, og det beviser at disse guttene er til å regne med og hvor mye de har lyst til å kjempe om å holde seg i divisjonen. Nå er vi litt på stålet med tanke på skader, men de gutta som er utpå her takker veldig for tilliten og presterer bra.

Han sier baklengsmålet vekket Brumunddal-spillerne.

– Jeg synes ikke det er før etter de scorer at vi våger litt mer. Vi er absolutt best etter de scoret, og det er to fine prestasjoner som fører til målene.

Nå tror han på et løft for Dala.

– Vi blir å regne med hele sesongen, og uansett hvem vi møter så skal vi gjøre det tøft for dem. Vi vet vi må kjempe hardt for å klare oss, men jeg vet vi har den kvaliteten som skal til, avslutter en strålende fornøyd Nysæter.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00