Raufoss - Brumunddal 6-2

-Det sier seg selv, seks mål i sekken, det er ikke gøy. Det er trist. Det er vondt, sier Emil Holst.

Han vartet opp med 5-6 feberredninger i andre omgang, og da Sigurd Ertsås utliknet til 2-2 med fem minutter igjen, trodde sisteskansen han hadde bidratt til et sterkt bortepoeng.

- Jeg føler jeg gjorde opp igjen for 2-1-scoringen. Men så trøkket de på, og jeg tror ikke vi var helt påskrudd i dag. Vi slipper gjennom altfor mange enkle løp i boksen, og det blir veldig rotete til tider. Vi henger ikke sammen. Vi roter med veldig mye i dag, forteller Holst etter kampen.

– Det er surt

Han satt lenge igjen på innbytterbenken og prøvde å fortstå hva han akkurat hadde vært vitne til. Fire baklengsmål på drøyt åtte minutter.

– Det er surt. Jeg tror det er et passende ord nå. Det er dritkjedelig når det ser så lyst ut på 2-2, og så plutselig fikk de sitt tredje mål.Etter 4-2 gikk lufta helt ut av oss. Vi fortsatte å prøve, men jeg tror ikke trua på å få med poeng var der da, sier Holst.

Han får støtte av Dala-trener Fred Leo Nysæter.

– Rullgardina går ned, og så spretter ballen akkurat dit Raufoss-spillerne er på banen. Luften går ut av ballongen, og det ble en parodi-slutt på kampen, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter til HA-sporten.

Savner kynismen

Etter kampen irriterte han seg over at de ikke klarte å demme opp for de styrkene de visste Raufoss-laget har.

Etter at de fikk 2-2-utlikningen endret han til fire mann i forsvarsrekka igjen. Det fungerte ikke slik han så for seg.

– Derfra og ut så er det helt natta, sier Nysæter oppgitt.

Han føler spesielt med Holst, som leverte en knallkamp mellom stengene, etter at stortapet var et faktum.

– Det er synd på Holst. Det hjelper ikke hva jeg sier til ham nå, men han holder oss inne i kampen på egenhånd. Men så blir det for rufsete foran ham, sånn at det ble vanskelig å holde tett. Etter 2-2 så har vi ikke den kynismen som trengs for å dra i land poenget, sier Dala-treneren.

Han er imidlertid ikke redd for at stortapet påvirker selvtilliten i altfor negativ grad.

– Den blir ikke borte på 5-6 minutter, sier en offensiv Brumunddal-trener.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00