I fjor sommer ble Sigurd Ertsås hentet inn til Brumunddal for å score mål.

Ikke bare scoret veteranen mål, han var en av hovedgrunnene til at klubben beholdt plassen i 2. divisjon.

- Det ga mersmak i fjor. Og så var det aldri en dør som ble lukket ordentlig, selv om vi fant ut at det ikke i utgangspunktet skulle bli sånn. Men så har vi holdt kontakten, og så begynte vi å snakke for et par uker tilbake, og da fant vi ut vi ville gi det et år til, sier Ertsås til HA-sporten.

31-åringen sa etter forrige sesong at han kom til å gi seg i Dala, og returnere til spill på lavere nivå med MBK Domkirkeodden. Mye av grunnen til dette var familiesituasjonen, hvor han og kona har tre barn sammen.

Men nå har de tatt en ny runde på hjemmebane, som muliggjør fortsatt spill på nivå tre.

- Vi fikk kabalen til å gå opp. Vi så utfordringene i forhold til at Carina jobber turnus. De synes også at dette var morsomt, så jeg var veldig glad for at vi fikk det til, smiler luringen fra Ottestad.

Selvsikker

Han har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2017-sesongen, og han er selvsikker før en ny sesong i 2. divisjon.

- Jeg mener jo at jeg har noe å bidra med. Jeg kan ikke si at etter halvspilt serie så har jeg scoret 15 mål. Det er Zlatan som kan si sånn, ikke jeg. Men herregud, jeg har absolutt ambisjoner om å bidra, sier han. 

Han er også klar over at det kommer til å bli en tøffere sesong for Brumunddal i år, i og med at 2. divisjon har kuttet fra fire til to avdelinger.

- Vi skal være såpass ærlige å si at det handler om å overleve her. Sånn er det. Men det har jeg troen på at vi kan klare. Det blir mange tøffe kamper. Jeg tror det blir en veldig morsom sesong, og jeg gleder meg, sier han.

Rapportene skal ha det til at en iskald Ertsås mandag kveld spilte treningskamp for Munkene mot Ottestad. Spissen skal i løpet av 90 minutters spill hatt 5-6 enorme målsjanser, men måtte forlate banen uten nettsus. 

- Det er greit å gjøre unna sjansesløseriet nå før sesongen. Det er jeg veldig lite bekymret for, smiler Ertsås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.