Brumunddal - Nybergsund 2-3

Det gikk to minutter, så lå Brumunddal under i målprotokollen. 18 minutter senere doblet Nybergsund ledelsen og Dala så ut som alt annet enn et fotballag.

Hva Brumunddals nye trener Vemund Brekke Skard sa i pausen er uvisst, men det fungerte så til de grader.

Da fikk vi se innsats, duellspill og mange gode kombinasjoner.

Dala hadde fortjent alt annet enn tap i denne kampen. Det kunne også vært unngått. Sekunder før slutt fikk Martin Vik Gregor sjansen Dala trengte. Fra seks meter hold og åpent mål, dundret Vik Gregor ballen høyt over. Synd for Vik Gregor for hans spill de minuttene han spilte, var oppløftene.

Vemund Brekk Skard sa det slik etter kampen.

- Vi spilte svakt de første 45 minuttene, men det kom seg betraktelig utover i andreomgangen. Da vant vi dueller og vi fikk mange sjanser, sier Brekke Skard.

Dala spilte med mange nye spillere i denne kampen. Jørgen Nybu (fra juniorlaget) fikk sjansen og klarte seg greit. Mikkel Gran Frankmo (fra HamKam) har spilt langt bedre kamper, men Mikkel er en spiller som kommer. Sverre Valset (fra Lillehammer) er tilbake i Dala-drakta. Midtstopperen spilte helt på det jevne. Martin Vik Gregor (fra HamKam) er nevnt. De 30 minuttene han spilte, var av det gode slaget. Joachim Svendsberget (fra Storhamar) var den klart beste av de nye spillerne. Hans keeperspill var av det trygge slaget. Svendsberget var god i feltet og han dirigerte den bakre fireren på en fin måte. De tre målene han slapp inn, kunne han ikke gjøre noe med.

Valentin Blaka scoret begge Dalas mål fra straffemerket.

- Det tar tid å spille inn et nesten nytt lag. Nå trener vi mye på å utvikle egne ferdigheter på den enkelte spilleren. At det er seks uker til seriestart, er også bra, for vi har mye å gå på, sier trener Vemund Brekke Skard.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.