Christoffer Heier Solbakken har mange tanker og meninger rundt fotball, og skal få utløp for dette som ny blogger for HA-sporten denne sesongen.

Frittalende Heier Solbakken skal jevnlig blogge om sine tanker og meninger rundt fotballen.

Sportsredaktør Rune Steen Hansen er meget godt fornøyd med nysigneringen.

– Jeg har merket meg det store engasjementet til Christoffer. Han er en fyr som brenner for mye både på og utenfor fotballbanen. Jeg tror han sitter inne med så mye meninger og kunnskap at det vil være spennende for HAs lesere å ta del i hans betraktninger. Han skal få boltre seg fritt med meninger om alt fra det han har opplevd selv på banen, til evaluering av landslaget og spillerutvilkling av de helt unge fotballspillerne, sier Rune Steen Hansen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.