Det var klasseforskjell på lagene i de første 45 minuttene. Hjemmelaget var best i det meste og kunne fort ha scoret langt flere enn de to målene som kom.

Det startet med Vegard Ruud etter bare tre minutter. Et perfekt løp ble avsluttet like perfekt. Han kunne trille ballen forbi Friggs keeper.

Kristian Eriksen doblet ledelsen etter 21 minutter. Hjemmelaget fortsatte med det gode spillet og kunne og burde ha scoret langt flere. Fire gode langskudd av Dardan Rexhaj, Vegard Ruud og Kristian Eriksen fortjente å komme i nettet bak bortelagets keeper.

I de siste 45 minuttene jevnet det seg litt mer ut. Frigg fikk en drømmestart på omgangen og reduserte etter bare to minutter. Det hjalp lite, for Dala hadde god kontroll.

Brumunddal byttet inn flere spillere i løpet av kampen. Peder Nysæter kom inn etter 43 minutter. Han spilte en meget god kamp. I tillegg til godt spill, scoret han også en fint mål på et perfekt hodestøt.

Ni minutter før slutt satte Kristian Eriksen inn det som skulle bli spikeren i kista. Hans andre mål var tatt rett ut av læreboka. Klikk klakk-spill ble avsluttet med et perfekt skudd, uten muligheter for Friggs litt frustrerte keeper.

I de to siste treningskampene har Brumunddal spilt mot Valdres og Frigg. Ti mål har det blitt mot langt svakere motstand.

- Helt bevisst fra vår side. Vi har satt fokus på det offensive spillet i det siste. Det har vi fått mot antatt svakere motstand, sjøl om jeg synes Frigg var et bra lag. Førstkommende fredag, får vi en helt annen kamp. Da kommer Nybergsund på besøk. Vi får det nok langt tøffere da, så vi får nok se hvor langt vi har kommet i forhold til andre lag som er i samme divisjon som oss, sier trener Fred Leo Nysæter.

Brumunddal manglet to av sine beste spisser. Gaute Granmo og Sigurd Ertsås spilte ikke, men Peder Nysæter og ikke minst Kristian Eriksen bet godt fra seg på topp hos Brumunddal.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.