• SCORET: Her har Kristian Eriksen akkurat sendt ballen mot mål.
    FOTO: Arve Hovelstuen Blystad

Brumunddal - Lillestrøm 1-3:

Brumunddal leverte en meget godkjent kamp mot Lillestrøm, og burde ha ledet 2-0.

På stillingen 1-0 fikk Dala frispark like utenfor sekstenmeteren. Ballen ble dyttet til Henrik Lehne Olsen, som sendte ballen i retning mål. 

Fikk LSK-sympati

Ballen traff armen til Tomas Malec, som brukte armen aktivt og forhindret av skuddet gikk i mål. Reprisene viste at Dala ble snytt for straffespark.

- Det er en klar hands, sier Fred Leo Nysæter.

Han forteller at Lillestrøm-keeper Arnold Origi forsto frustrasjonen etter kampen.

Keeperen deres, Origi, sa de var heldige, for det var en klar hands. Med 2-0 der så hadde sjansen vært større, sier Nysæter.

Nysæter hadde da sett Kristian Eriksen sende Dala i føringen med et kremmerhus av de sjeldne.

Eriksen følte de ble snytt etter kampen.

Drømmetreff

- Ja, egentlig. Hadde vi fått 2-0, så kunne vi fortsatt å krige. Det var et par andre dommeravgjørelser … Den første scoringen burde vært avblåst for høyt spark, for han Lillestrøm-spilleren hadde foten i ansiktet til Jesper (Sørum Johansen), sier Eriksen, som var fornøyd over egen scoring.

Fra 25 meters hold banket han til ballen, som fikk en perfekt bue over Origi i Lillestrøm-målet. 

- Det var et jævlig deilig skudd, gliser han.

Han merket tidlig at han fikk drømmetreff.

- Jeg kjente med en gang at det var et kanonskudd. Jeg har prøvd å komme meg høyere i banen i en del kamper, enn som venstreback, og jeg har snakket en del med Fred, og jeg ønsket tillit høyere i banen. Når jeg først får det, så tok jeg sjansen. Jeg ville virkelig vise hva jeg kunne, og jeg følte jeg at jeg fikk gjort i dag, sier Eriksen, som tok vare på den sjansen, sier Eriksen.

Tidlig scoring

Brumunddal gikk respektløst til verks mot Eliteserie-klubben Lillestrøm, og allerede etter to minutters spill sendte de sjokkbølger gjennom gjestene.

Kristian Eriksen mottok ballen på 25 meters hold, og ballen fikk en glimrende bue over Arnold Origi i LSK-målet.

Årets mål på Sveum så langt, uten tvil!

Lillestrøm overtok så banespillet, og hadde to avslutninger i tverrliggeren, og så ut til å nærme seg utlikning, men Dala hang i tøylene. 

Så, etter 15 minutters spill fikk Dala frispark på kanten av sekstenmeteren.

Ballen ble skjøvet ut til Henrik Lehne Olsen på sekstenmeteren. Han skjøt ballen mot mål, men ballen traff armen til Malec hos LSK. Reprisene viste at armen var aktiv, og at Dala soleklart ble snytt for et straffespark.

Etter 25 minutters spill sørget Bajram Ajeti for en oppskriftsmessig Lillestrøm-scoring på vakkert vis, etter at han styrte et flott innlegg inn fra spiss vinkel. 

Begge lagene kunne faktisk ha scoret flere mål før pause, men lagene gikk i garderoben på 1-1. Imponerende omgang av Dala-guttene. 

Melga-scoring

Lillestrøm gikk respektløst til verks i den andre omgangen, og virket mye mer skjerpet enn i den første.

Og etter ti minutters spill sørget den hjemvendte sønn, Melgalvis, for at LSK hadde sundd kampen. 

Han ble flott frispilt på høyrekanten, tok ned ballen og avsluttet med en gang. Ballen gikk nådeløst inn bak Emil Holst i Dala-målet. 

Etter scoringen ble det enveiskjøring ute på banen, men Dala klarte å stå godt imot de forsøkene gjestene kom med.

Helt til det var spilt rundt 80 minutter. Da fikk Michal Skoda et nydelig innlegg som han kontant satte opp i krysset bak Emil Holst.

Flere scoringer ble det ikke, og Dala tapte 3-1 mot Lillestrøm, etter en godkjent kamp fra Fred Leo Nysæters elever. 

Brumunddals lag:

Emil Holst - Jesper Sørum Johansen, Syver Karlsen, Rune Pettersen, Markus Haave Andersen - Henrik Lehne Olsen, Kristian Eriksen, Erik Sigtbakken, Mahad Abdi Abdillahi - Jonatan Helmersen, Sigurd Ertsås

Innbyttere: Stein-Erik Werven, Sindre Tråseth, Torgeir Strand Osmo, Dardan Rexhaj, Gaute Granmo, Esten Lagmannssveen Grini, Peder Jensbak Nysæter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.