Brumunddal (0) 0 Alta (0) 0

Solid gjennomført av Brumunddal. Gode defensivt, og kunne fort ha tatt alle tre poengene.

Tilskuere: 201

Dommer: Sebastian Mikalsen, Spydeberg IL

Gult kort: Brumunddal: Henrik Lehne Olsen og Kristian Eriksen, Alta: Ingen

Rødt kort:  Brumunddal: Emil Holst

Dalas lag (4-4-1-1):

Emil Holst (Stein-Erik Werven fra 29. min - 7) - Fredrik Haave Andersen 6, Rune Pettersen 5, Jesper Sørum Johansen 5, Syver Karlsen 5 - Erik Sigtbakken 3 (Markus Haave Andersen fra 61. min), Henrik Lehne Olsen 4, Mahad Abdi Abdillahi 6, Kristian Eriksen 6 - Dardan Rexhaj (ut for Werven i 29. min) - Sigurd Ertsås 5

Pluss

Meget solide bakover, ligger tålmodig og venter på overganger. Skaper flere gode sjanser framover, og kunne med mer dyktighet tatt alle tre poengene. Produserte fire gigantsjanser. 

Minus

Misbruker for mange målsjanser. Savner en spiller som kan utgjøre forskjellen.

Neste kamp: Borte mot Nybergsund, lørdag 03.06. klokka 16.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.