Finnsnes - Brumunddal 2-2 (1-0)

Tilskuere: 189

Dommer: Magnus Koløy, Bjørndal IF

Mål: 1-0 Markus Rolandsen (33), 1-1 Henrik Lehne Olsen (56), 1-2 Anders Ludvigsen (59), 2-2 El Hadji Ngom (90)

Gule kort:

Finnsnes:Andreas Østeraas, Tom-Erik Bang Kristiansen.

Brumunddal: Mathias Pedersen Aasand.

Brumunddals lag:

Emil Holst 5 – Markus Haave Andersen 6, Syver Karlsen 5, Rune Pettersen 5, Anders Ludvigsen 5 – Henrik Lehne Olsen 5, Christoffer Heier Solbakken 4, Fredrik Haave Andersen 5, Mathias Pedersen Aasand 3 –  Peder Nysæter 3 (Vegard Ruud fra 59, Jørgen Nybu fra 85), Sigurd Ertsås 4

Pluss: Leverte en bra bortekamp. Sterkt å snu kampen etter å havnet under. Sterke i duellspillet og kjempet godt.

Minus: Enkelt baklengsmål på overtid som kostet dem dyrt. Svak førsteomgang. Klarte ikke å holde i ballen etter at de tok ledelsen.

Neste kamp: Lørdag 21. oktober mot Grorud klokken 13.00 på hjemmebane.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.