- Det er alltid gøy å score mål. Å avslutte sesongen med en scoring, det er ingenting som slår det, sier Markus Haave Andersen etter Brumunddals 1-0-seier mot Hønefoss. 

Nybergsund spilte 1-1 borte mot Molde 2, og dermed tok Brumunddal fjerdeplassen i andredivisjon med seieren. Og det bare én uke etter at det ble klart at de holdt plassen. 

- Det har vært en livsviktig sesong. Det er først og fremst laget som gjør jobben her. I førsteomgang i dag er vi gode. I andreomgang faller vi mer bakpå, men de skaper ikke veldig mye. Vi gjennomfører en god match, sier Haave Andersen. 

Unikt samhold

Etter å ha holdt plassen og sikret fjerdeplass, tror Haave Andersen at mange av dagens spillere vil være med neste sesong.

Jeg håper og tror flesteparten vil være med videre. Samholdet vi har i garderoben er unikt. Folk trives veldig godt i garderoben og på bana, sier han, og legger til at han "selvfølgelig" vil være med videre.

Haave Andersen synes det har vært en morsom sesong.

- Det har vært mye snakk om hva som kunne skje. Om vi får nok poeng, eller om vi måtte ta turen ned i tredjedivisjon. Men vi har jobbet ordentlig hardt på trening, og det viser seg i kamp. Det har vært utrolig moro, sier han.

- solid

Trener Fred Leo Nysæter skryter av Haave Andersen etter kampen.

- Veldig moro for oss at Markus gjør en god kamp og kroner det med scoring. Det er en gutt som har framtida foran seg, og han har vært lojal hele sesongen.

Nysæter synes hans lag gjennomfører en god kamp.

- Det er en veldig solid kamp. Førsteomgang er veldig solid, Hønefoss er mer med i andre, men jeg synes vi vinner fortjent. Fjerdeplass på tabellen er over all forventning, sier Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.