Grorud (0)

0

Brumunddal (1)

2

Bunnsolid forestilling. Brumunddal klart best, skaper mest og spiller årsbeste.

Tilskuere

105

Mål

1-0 Rune Pettersen (2.), 2-0 Kristian Eriksen (61.)

Dommer

Kent Gomo Hammer, Kolstad Fotball

Gult kort

Grorud: Mesut Can, Preben Mankowitz.

Dala: Jonatan Helmersen, Nicolai Vagn Michaelsen, Christoffer Heier Solbakken

Dalas lag (4-4-2)

Emil Holst 5 - Anders Ludvigsen 5, Jesper Sørum Johansen 4 (Syver Karlsen inn  43. min - 5, Rune Pettersen 7, Fredrik Haave Andersen 6 - Jonatan Helmersen 6, Mahad Abdillahi 5, Christoffer Heier Solbakken 6, Kristian Eriksen 7 - Dardan Rexhaj 5 (Nicolai Michaelsen inn 70. min), Gaute Granmo 5 (Sigurd Ertsås inn 85. min)

Pluss

Bunnsolide defensivt, skaper masse fine sjanser offensivt. Dødelige på dødballer. Innsatsen og gløden er årsbeste. Tidvis finspill som Barcelona på slutten. 

Minus

Burde ha scoret flere, burde vært skarpere på overganger. 

Neste kamp: Lørdag 29. juli klokken 16 borte mot Kjelsås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.