(Brumunddal - Grorud 0-3)

Da Brumunddal slapp inn på overtid mot Finnsnes, og dermed fikk ett poeng i stedet for tre, rykket laget ned fra 2. divisjon.

Dermed var det kun æren å spille for i hjemmemøtet med Grorud.

- Jeg er stolt over hvordan vi har klart å mobilisere hver uke. Men nå var det ikke mer kull å kaste på bålet, sier trener Fred Leo Nysæter til HA-sporten.

Kristian Eriksen er helt enig med treneren.

- Førsteomgangen er ikke noe vi skal være bekjent av. Vi bedrer oss litt etter pausen, men det er likevel ikke i nærheten av bra nok.

Hamar-gutten følte også at sesongen var over da de ikke kom hjem med tre poeng fra Finnsnes.

- Lufta var ute av ballongen. Vi klarte ikke å komme opp på det nivået vi ønsker. Det er kjedelig, men sånn er det, sier han.

tabber

Brumunddal lå under 0-2 etter en sjansefattig og tempofattig omgang på Sveum.

Da Markus Haave Haave Andersen måtte gå av banen med en skade etter 34 minutter, kom Christoffer Heier Solbakken inn for ham.

Og uheldige Solbakken brukte kun et drøyt minutt på å sette ballen i eget mål. Et innlegg kom langs bakken fra Groruds venstreside, og Solbakken forsøkte å klarere ballen. Men endte i stedet med å sette den i eget mål.

Målvakt Emil Holst sto for omgangens andre store tabbe da han bommet på en innoverskrudd corner på overtid, slik at Sander Birkeland fikk en enkel oppgave med å heade ballen i mål fra kort avstand. 

0-3

Kampen siste scoring ble satt da Vetle Skåttum fikk to sjanser i boksen. Han klinte til, og på første forsøk ble ballen stoppet, før han dro til igjen - og denne gangen fikk han nettsus.

Brumunddals lag (4-4-1-1): Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen, Syver Karlsen - Markus Haave Andersen, Henrik Lehne Olsen, Mathias Pedersen Aasand, Jonathan Helmersen - Kristian Eriksen, Sigurd Ertsås.

Benk: Andreas Ulla, Christoffer Heier Solbakken, Torgeir Strand Osmo, Jørgen Nybu, Peder Nybak Nysæter, Christian Høgset, Mahad Abdi Abdillahi.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00