Rune Pettersen gikk i bakken i duell med HamKam-målvakt Lukasz Jarosinski midtveis i andre omgang.

Bakgrunn: Les om kampen her!

Pettersen mener at han ble sparket ned da målvakten stoppet ballen, mens den polske keeperen mener at han ikke kunne gjort noe annet for å forhindre situasjonen med Dala-kapteinen.

- Jeg blir dyttet inn i målet, og da Jarosinski skal forbi meg, begynner han å slå og sparke. Det er soleklart rødt kort og straffe til oss. Jeg gjør ingenting, sier han og legger til:

- Jeg synes det er feigt av dommeren. Og jeg synes vi får mange avgjørelser imot. Det er kjedelig, sier han.

Irritert på Dala

Lukasz Jarosinski sier følgende:

- Først må Brumunddal slutte å jukse, det er det første jeg vil si.

- Da jeg holdt ballen, dyttet han meg inn i boksen. Dersom jeg ikke kommer meg framover, ville jeg tatt med ballen inn i mål. Jeg må komme meg ut. Dommeren blåser etter at jeg har touchet ham - og han gir frispark til meg. 

Dommer Ali Al-Hatem og hans team ble sittende og snakke med en dommersensor i over 40 minutter, men stilte opp da HA-sporten spurte om å få snakke med dem.

- Jeg opplever at målvakten holder ballen, og at han ikke får gjort noe annet enn å prøve å komme seg utover. Vi skal selvfølgelig se situasjonen på video, så jeg kan ikke konkludere ennå. Men det er sånn vi opplever det, sier han.

Pettersen var ikke bare misfornøyd med straffesituasjonen; han mener også at Simen Bolkan Nordli var i offside i forkant av 1-0-scoringen.

Al-Hatem stoler på at linjemennene hans tok riktig avgjørelse.

- Jeg har med meg to gode linjedommere. Når de ser at det er offside, vinker de. Når de ikke tror det er offside, lar de spillet gå videre. Nå ble det ikke vinket. Og da forholder jeg meg til det, sier han.

Kamma-trener Kevin Knappen er ikke imponert over det Pettersen sier om dommerne.

- Han snakker og snakker. Men jeg vil ikke kommentere det. Vi skal forholde oss for gode til det. De får klage og sutre selv, sier han.

Krangel

Etter kampen var Brumunddals reservekeeper Stein-Erik Bjønness Werven og Jarosinski i krangel, og de to slang meldinger til hverandre mens HA-sporten var til stede.

- Du sparket alle utspillene utover linjen, lær av Holst, sa Dala-keeperen.

Jarosinski svarte syrlig.

- Du sitter på benken, så du kan ikke snakke. Du får ikke sparket fra benken.

Det var alt i alt mange misfornøyde brumunddøler på Sveum lørdag kveld.

Les også
SPORT HATV: Se de kontroversielle situasjonene fra lokaloppgjøret.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.