Raufoss startet forrykende, og allerede etter fem minutter var Raufoss alene igjennom, men keeper Emil Holst gjorde en kjemperedning. Uheldigvis for Dala måtte vegard Ruud ut med skade før ti minutter var spilt. Etter det kom Brumunddal med flere gode sjanser, ved Kristian Eriksen og Henrik Lehne Olsen. Begge ble fint reddet av Lauvli i Raufoss-buret.

Men det var Raufoss som tok ledelsen. Papa Sow ble spilt alene igjennom, og satte ballen kontrollert i mål. 0-1 til Raufoss. Sigurd Ertsås hadde en god mulighet på tampen av første omgang, men den ble stoppet på streken. EN jevnspilt og spennende første omgang.

Andre omgang startet på verst tenkelige måte for Brumunddal. Emile Dadjo satte 0-2 for Raufoss allerede etter tre minutter av andre omgang, og gjorde jobben enda vanskeligere for hjemmelaget. Brumunddal ga seg ikke, og presset på for redusering, men klarte ikke å få satt kula i kassa.

Det utnyttet Raufoss til det fulle, da Anton Henningsson satte 0-3 målet etter en giftig kontring fra gjestene. Da var alt håpet ute for Brumunddal, og kampen endte med tremålstap

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00