Raufoss startet forrykende, og allerede etter fem minutter var Raufoss alene igjennom, men keeper Emil Holst gjorde en kjemperedning. Uheldigvis for Dala måtte vegard Ruud ut med skade før ti minutter var spilt. Etter det kom Brumunddal med flere gode sjanser, ved Kristian Eriksen og Henrik Lehne Olsen. Begge ble fint reddet av Lauvli i Raufoss-buret.

Men det var Raufoss som tok ledelsen. Papa Sow ble spilt alene igjennom, og satte ballen kontrollert i mål. 0-1 til Raufoss. Sigurd Ertsås hadde en god mulighet på tampen av første omgang, men den ble stoppet på streken. EN jevnspilt og spennende første omgang.

Andre omgang startet på verst tenkelige måte for Brumunddal. Emile Dadjo satte 0-2 for Raufoss allerede etter tre minutter av andre omgang, og gjorde jobben enda vanskeligere for hjemmelaget. Brumunddal ga seg ikke, og presset på for redusering, men klarte ikke å få satt kula i kassa.

Det utnyttet Raufoss til det fulle, da Anton Henningsson satte 0-3 målet etter en giftig kontring fra gjestene. Da var alt håpet ute for Brumunddal, og kampen endte med tremålstap

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.