Da HA-sporten spør ham om hvilke tanker han gjør seg om vårt tabelltips, svarer han følgende:

- Det er litt forventet at dere  plasserer oss over streken, for noe annet hadde kanskje vært litt rart. Men vi er sterke i troen på at vi skal holde oss over streken, sier han.

Bakgrunn: HA-sporten tror Dala overlever med et nødskrik

Han føler at Brumunddal har brukt vinteren godt. 

- De nye spillerne som har kommet inn, har alle tatt en fin plass i gruppa. Vi var opptatt av å få inn riktige typer da vi hentet spillere, og det synes jeg vi har fått til. Vi har unnagjort en god vinter, og jeg tror vi kommer til å holde oss. Men det blir tøft, det er helt klart, sier han.

Brumunddal har en sterk sentrallinje, men laget tåler ikke mange skader. 

Det er også Nysæters største bekymring. 

- Det er vanskelig å svare på hvor mange skader vi kan tåle, men det er klart at vi er avhening av sentrallinja vår. Mot Hønefoss lørdag manglet vi Rune Pettersen, Vegard Ruud og Fredrik Haave Andersen, men vi spilte likevel en bra kamp. Vi har gjort det vi kan med stallen vår, og jeg har troen på den, sier Nysæter, som sier nei da HA-sporten spør om det finnes midler til å hente inn spillere i sommerpausen dersom det er behov for det. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.