- Jeg har skrevet under ny kontrakt denne uka, så jeg er klar for neste sesong, røper Fred Leo Nysæter til HA etter Brumunddals 2-0-seier borte mot Byåsen lørdag. 

I førsteomgang har han signert en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2017. Dermed har Brumunddal sikret seg treneren, uansett hvilken divisjon laget ender i neste sesong. 

- Jeg er med uansett, smiler Nysæter. 

Vil bygge slagkraftig lag

Nysæter trives godt i klubben, og det har vært viktig i valget han nå har tatt.

- Det har vært fryktelig moro og inspirerende med gjengen jeg jobber sammen med. Både på treningsfeltet og dem rundt i støtteapparatet, sier han.

Han mener det er viktig å få ting på plass tidlig.

- Jeg ønsker å gjøre en dugnad for klubben, og stille meg til rådighet tidlig, slik at vi kan få et slagkraftig lag også i sesongen 2017, sier Nysæter.

- Har samlet laget

Sportslig leder i Brumunddal, Hans Ødegård, forteller at Nysæter har vært deres førstevalg, og er glad for at avtalen er på plass.

- Det har vært særdeles viktig både for oss og han å få dette på plass tidlig. Vi ser jo hva han har fått til etter at han kom inn. Han har samlet laget. Også er han jo Brumunddal. Han har hele bygda med seg, og det er viktig, sier Ødegård.

Les også
SPORT Følg Byåsen - Brumunddal her fra klokka 15.00.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00