- Jeg har skrevet under ny kontrakt denne uka, så jeg er klar for neste sesong, røper Fred Leo Nysæter til HA etter Brumunddals 2-0-seier borte mot Byåsen lørdag. 

I førsteomgang har han signert en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2017. Dermed har Brumunddal sikret seg treneren, uansett hvilken divisjon laget ender i neste sesong. 

- Jeg er med uansett, smiler Nysæter. 

Vil bygge slagkraftig lag

Nysæter trives godt i klubben, og det har vært viktig i valget han nå har tatt.

- Det har vært fryktelig moro og inspirerende med gjengen jeg jobber sammen med. Både på treningsfeltet og dem rundt i støtteapparatet, sier han.

Han mener det er viktig å få ting på plass tidlig.

- Jeg ønsker å gjøre en dugnad for klubben, og stille meg til rådighet tidlig, slik at vi kan få et slagkraftig lag også i sesongen 2017, sier Nysæter.

- Har samlet laget

Sportslig leder i Brumunddal, Hans Ødegård, forteller at Nysæter har vært deres førstevalg, og er glad for at avtalen er på plass.

- Det har vært særdeles viktig både for oss og han å få dette på plass tidlig. Vi ser jo hva han har fått til etter at han kom inn. Han har samlet laget. Også er han jo Brumunddal. Han har hele bygda med seg, og det er viktig, sier Ødegård.

Les også
SPORT Følg Byåsen - Brumunddal her fra klokka 15.00.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.