Finnsnes-Brumunddal 2-2

Finnsnes tok ledelsen ved Markus Rolandsen i første omgang, men mål fra Henrik Lehne Olsen og Anders Ludvigsen i den andre gjorde at Brumunddal ledet 1-2. Ett baklengsmål to minutter på overtid gjorde at Dala må ta turen ned til 3. divisjon. 

- Det er en fryktelig skuffet gjeng som sitter på bussen. Mange har sagt lenge at vi nesten er klare for nedrykk, men vi rundt laget har tviholdt på muligheten helt inn. Nå var det veldig nære, gutta fortviler og det er en slagen gjeng, fortelle Nysæter. 

Mager trøst

Han synes Brumunddal spilte en god kamp. 

- Etter kampen mot Vålerenga 2, synes jeg vi har vært gode. Spesielt i andre omgang er vi gode, og det er ikke noe å si på innsatsen til gutta. Vi møter et fysisk og direkte Finnsnes i en vanskelig bortekamp, men vi kjemper bra. Men det holdt dessverre ikke. Det ble en mager trøst.

Surt på overtid

Baklengsmålet kom på overtid. Slik opplevde Fred Leo Nysæter situasjonen. 

- Baklengsmålet kommer dessverre på overtid, igjen. Det er nok en blanding av at vi kunne avverget og litt udyktighet. 

Kjelsås slo Vålerenga 2, så hvis Brumunddal hadde vunnet så hadde det vært alle muligheter for Dala å klare seg neste helg. Sånn ble det ikke. 

- Det er ekstra surt. Vi hadde håpet på spenning helt inn, men sånn ble det ikke. Det er veldig bittert, forteller Dala-treneren. 

Alvorlig skade på Ruud igjen

Vegard Ruud fikk en ny skade, i sitt comeback, etter en langvarig kneskade. 

- Det er utrolig trist for Vegard. Nå har han vært med litt og trent seg opp igjen, og så går det 20 minutter før det kommer en ny alvorlig skade. Jeg føler med ham nå, avslutter Nysæter.

Helt på tampen kom junior-spiller Jørgen Nybu inn til sin debut for A-laget i seriesammenheng. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00