Finnsnes-Brumunddal 2-2

Finnsnes tok ledelsen ved Markus Rolandsen i første omgang, men mål fra Henrik Lehne Olsen og Anders Ludvigsen i den andre gjorde at Brumunddal ledet 1-2. Ett baklengsmål to minutter på overtid gjorde at Dala må ta turen ned til 3. divisjon. 

- Det er en fryktelig skuffet gjeng som sitter på bussen. Mange har sagt lenge at vi nesten er klare for nedrykk, men vi rundt laget har tviholdt på muligheten helt inn. Nå var det veldig nære, gutta fortviler og det er en slagen gjeng, fortelle Nysæter. 

Mager trøst

Han synes Brumunddal spilte en god kamp. 

- Etter kampen mot Vålerenga 2, synes jeg vi har vært gode. Spesielt i andre omgang er vi gode, og det er ikke noe å si på innsatsen til gutta. Vi møter et fysisk og direkte Finnsnes i en vanskelig bortekamp, men vi kjemper bra. Men det holdt dessverre ikke. Det ble en mager trøst.

Surt på overtid

Baklengsmålet kom på overtid. Slik opplevde Fred Leo Nysæter situasjonen. 

- Baklengsmålet kommer dessverre på overtid, igjen. Det er nok en blanding av at vi kunne avverget og litt udyktighet. 

Kjelsås slo Vålerenga 2, så hvis Brumunddal hadde vunnet så hadde det vært alle muligheter for Dala å klare seg neste helg. Sånn ble det ikke. 

- Det er ekstra surt. Vi hadde håpet på spenning helt inn, men sånn ble det ikke. Det er veldig bittert, forteller Dala-treneren. 

Alvorlig skade på Ruud igjen

Vegard Ruud fikk en ny skade, i sitt comeback, etter en langvarig kneskade. 

- Det er utrolig trist for Vegard. Nå har han vært med litt og trent seg opp igjen, og så går det 20 minutter før det kommer en ny alvorlig skade. Jeg føler med ham nå, avslutter Nysæter.

Helt på tampen kom junior-spiller Jørgen Nybu inn til sin debut for A-laget i seriesammenheng. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.