Brumunddal - Hønefoss 1-0 (1-0)

Førsteomgang

Hønefoss tok turen til Brumunddal lørdag. 

Men det var hjemmelaget som kom best i gang. Brumunddal hadde ballen mest, og hadde god kontroll defensivt i starten av kampen. 

Utover i omgangen fortsatte Brumunddal å holde på ballen og styrte kampen, men uten å skape all verdens. 

Den første store sjansen kom etter rundt 30 minutter. Hønefoss hadde ballen i egen 16-meter, mistet ballen til Brumunddal, og den ble slått ut til Markus Haave Andersen. Fra 8-9 meter fikk han en enkel jobb med å sette ballen i mål. Hans første mål i andredivisjon, og fullt fortjent ledelse til Brumunddal. 

Noen minutter før pause fikk Høenfoss sin første mulighet, men skuddet ble enkelt for Tor Torgersen i Brumunddals mål. 

Brumunddal gikk til pause med en 1-0-ledelse. 

Andreomgang

Etter pause startet Brumunddal som i første, og hadde god kontroll på kampen.

Men utover i andreomgang tok Hønefoss mer over. Brumunddal ble presset lenger bak i banen, og rundt midtveis i omgangen fikk bortelaget to gode sjanser på kort tid. Heldigvis for Brumunddal ble det ikke mål ut av det.

Bortsett fra de to sjansene, hadde Brumunddal allikevel god kontroll defensivt.

På tampen av omgangen fikk også Brumunddal en god sjense ved Jonatan Helmersen, men skuddet fra skrått hold ble reddet.

Mål ble det ikke i andreomgang, og Brumunddal vant 1-0 og sikret fjerdeplassen i andredivisjon.

Før kampen

Lørdag tar Brumunddal imot tredjeplassen Hønefoss hjemme på Sveum i sesongavslutningen. 

Selv om plassen i andredivisjon allerede er sikret, vil ikke Nysæter at spillerne skal ta lett på sesongens siste kamp.

- Vi har veldig lyst på fjerdeplassen, så vi skal gjøre det vi kan, sier Nysæter. 

Han har tro på seier mot Hønefoss.

- Bortekampen mot Hønefoss i høst, der spilte vi en god match. Jeg tror det var noe av vendepunktet til at vi klarte å holde ballen i eget lag. Det er tre poeng vi ikke har tatt poeng av i år. HamKam og Elverum får vi ikke gjort noe med, men Hønefoss ønsker vi å ta poeng av, sier han.

Han forteller at det har vært en god treningsuke foran Hønefoss-kampen.

- Det har vært ei fin uke! Treningshverdagen har vært akkurat lik som den pleier, og vi har trent godt. Vi ønsker å avslutte hjemme med en god prestasjon, sier Nysæter.

- Det er ikke vanskelig å motivere spillerne nå som det ikke er så mye å spille om?

- Man vet jo aldri det før kampen settes i gang, men ut ifra treningene denne uka er det ingenting som tilsier at lufta har gått ut av ballongen.

Brumunddal må klare seg uten en skadet Vegar Ruud og en suspendert Kristian Eriksen.

Brumunddals lag: Tor Torgersen - Torgeir Strand Osmo, Håkon Aalmen, Rune Pettersen, Anders Ludvigsen - Dardan Rexhaj, Henrik Lehne Olsen, Christoffer Heier Solbakken, Fredrik Haave Andersen - Markus Haave Andersen og Sigurd Ertsås. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.