- Jeg har brukt fritiden min på dette og føler at halvannet år har holdt for min del. Derfor har jeg bestemt meg for å gi stafettpinnen videre til noen andre, sier Nysæter, etter å ha slått KFUM fullt fortjent på Sveum lørdag.

Tidkrevende

Han tok over hovedtrenerrollen etter at Kevin Knappen forlot Brumunddal til fordel for HamKam halvveis inn i 2016-sesongen.

- Jeg trives godt i trenerrollen og med spillergruppa. Men den tidsmessige belastningen er så stor at den ble avgjørende for min del, sier Nysæter.

Den nåværende Dala-treneren forteller at det ikke var et veldig vanskelig valg å ta.

- Det har vært såpass krevende for meg og familien at det føltes ganske naturlig nå.

EGET VALG

Klubbens daglige leder, Morten Svalstad, forteller at Nysæter hadde fått fortsette som trener dersom han selv ønsket det.

- Dette er fullt og helt Fred Leos eget valg. Han ville fått fortsette i klubben dersom han ønsket det, sier Svalstad.

Han har forståelse for avgjørelsen.

- Det å være trener er en livsstil. Han har brukt enormt med tid og energi som Dala-trener, så jeg har forståelse for avgjørelsen. Han har gjort en kjempejobb og vi er fornøyd med måten han har ledet laget på.

Ser etter erstatter

Jakten etter en ny trener er allerede i gang.

- Fred Leo ga tidlig beskjed slik at vi får god tid til å sondere terrenget. Vi har allerede kommet så smått i gang med den prosessen, sier Morten Svalstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.