Nysæter mener laget kom styrket ut av sommerpausen.

– Gutta har brukt ferien godt, og vi har fått gode resultater på testene vi har hatt. Treningene, spesielt denne, uka har vært meget bra. Sånn sett ser det ut som om pausa kom beleilig, forteller Nysæter.

Han sier også spillerlogistikken er bedre enn på veldig lenge. 

– Stallen ser mye bedre ut enn på lenge. Nå er det kun Markus Haave Andersen, Vegard Ruud og  Henrik Lehne Olsen ute. De to førstnevnte er smått i gang igjen. Henrik har en strekk i lysken, og det vil ta litt lengre tid.  Ellers så er vi godt forspent. Nå er vi i den situasjonen at vi må vrake noen spillere fra troppen. Det er kjipt for dem, men en styrke for oss, sier han.

Han tror det blir en tøff, men langt fra umulig oppgave mot Grorud lørdag. 

- Grorud har vært tidvis gode, og jeg forventer en tøff bortekamp, men vi har spilt mot KFUM og Asker borte, og klart oss veldig bra, Jeg er sterk i troen på at vi skal gjøre en god kamp. Grorud er et litt naivt lag, så hvis vi klarer å være kompakte og stå godt, så kommer vi til å få muligheter, avslutter en positiv Nysæter.

Han tror nedrykkskampen blir veldig jevn. 

- Jeg tror det kommer til å bli som i fjor, og at det kommer til å bli veldig jevnt hele veien. Vi har kjempetro på at vi skal klare å holde plassen i divisjonen. 

Brumunddal ligger foreløpig på plassen under streken, med to poeng opp til Vålerenga 2 på sikker plass. VIFs rekrutter møter HamKam lørdag.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00