Vemund Brekke Skard skal være hovedtrener, etter at Viggo Tollefsen ga seg på grunn av helsemessige årsaker.

- Det ble en intern løsning, en løsning vi er veldig godt fornøyde med. Vemund er godt skolert gjennom Stabæk-systemet, sier sportslig leder Fred Leo Nysæter.

Rune Pettersen og Christoffer Heier Solbakken skal være spillende hjelpetrenere. I tillegg skal Fred Leo Nysæter assistere ved behov.

Spillerne fikk beskjed før kveldens trening 18.30.

– Det har vært litt spesielt, siden vi har spikret opplegget to ganger tidligere. Jeg føler at vi har skånet spillergruppa i disse prosessene. Treningene har gått som normalt, og Vemund og Rune har gjort en bra jobb der. Spillerne har vært veldig lojale, sier Fred Leo Nysæter, og fortsetter:

– Gutta har trent etter et opplegg som Erik Wettermark var med på å lage. Viggo Tollefsen videreførte det, sier sportslig leder i Brumunddal Fotball, Fred Leo Nysæter.

LES OGSÅ: Wettermark trekker seg

Vemund Brekke Skard, som har vært proffspiller i den engelske toppklubben Ipswich, ledet mandagens trening. Brekke Skard har vært tilknyttet det velkjente akademiet til eliteserieklubben Stabæk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.