Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter var frustrert og skuffet etter kampen.

- Det er vår dårligste seriekamp i år. Vi serverer dem tre mål på sølvfat. Det er ekstra kjedelig når vi spiller mot lag vi må ta poeng fra. Det er mange spillere som er godt under pari. Flere må heve seg, det er en kollektiv kollaps. Vi visste at Follo er et godt lag når de får mye plass, og vi skulle gå i duellene. Vi følger ikke matchplanen.

Han sier følgende om Ludvigsens røde kort. 

- Ludvigsen kommer i stor fart med knottene først, det er høyt, og jeg synes ikke det er feil å gi rødt kort. Sånn er regelen.

Brumunddal startet bra, og Kristian Eriksen hadde en god mulighet allerede etter fem minutter. Men det var bortelaget som tok ledelsen. Henrik Udahl ble spilt igjennom, og satte ballen enkelt i mål fra kort hold. 0-1 til Follo. Bortelaget fortsatte å presse, men det var Brumunddal som utlignet. Meget godt spill endte i at Helmersen satt ballen i hjørnet til 1-1.

Det var jevnt inn mot pause. Så dukket Ahmadi på Follo opp, og satte ballen i mål etter at han skjærte inn og fikk skutt. Dermed ledet bortelaget 1-2 etter 45 minutter.

Brumunddal prøvde å sette press på Follo i starten av andre omgang, og så friske ut. Men rett etter ble det vanskelig for hvit-trøyene. Innbytter Anders Ludvigsen, som kom inn til pause, gikk hardt inn i en takling etter 55 minutter, og fikk marsjordre av dommer.

Da gikk lufta ut av Dala-ballongen, Henrik Udahl avgjorde kampen med sitt 1-3-mål like etter. Jonatan Helmersen og Sigurd Ertsås hadde noen fete sjanser mot slutten, men det ble ingen flere mål på Sveum. Det endte 1-3.

Brumunddal sitt lag: (4-4-1-1) Emil Holst - Fredrik Haave Andersen, Torgeir Strand Osmo, Rune Pettersen, Christoffer Heier Solbakken - Nicolai Michaelsen, Henrik Lehne Olsen, Mahad Abdillahi,  Kristian Eriksen - Jonatan Helmersen - Sigurd Ertsås

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.