Henrik Lehne Olsen fikk tillit tidlig i Dala, og treneren skryter av unggutten.

– Det er veldig bra at Henrik har signert for oss så tidlig. Han hadde en bra høstsesong hos oss. Henrik ble bedre og bedre utover høstsesongen, og ble en viktig brikke for oss. Han har gode ferdigheter med ball, og har også et veldig bra skudd som han fikk markedsført. I tillegg er Henrik en herlig lagspiller, sier Fred Leo Nysæter.

Henrik Lehne Olsen forteller at han har trivdes i Brumunddal fra dag en.

– Viktig med tillit

– Dette var et ganske enkelt valg for meg. Jeg har ikke hørt noe fra noen andre klubber, og stortrives i Dala. Det er en fin spillergruppe og Fred er en veldig bra trener. Jeg har fått tillit, og det er viktig.

I tillegg til Lehne Olsen er fem andre spillere klare for neste sesong. Det er Christoffer Heier Solbakken, Anders Ludvigsen, Torgeir Strand Osmo, Jonatan Helmersen og Markus Haave Andersen. Sportslig leder Hans Ødegård har tidligere sagt at de ønsker å ha med de aller fleste spillerne videre.

– Vi er i dialog med mange spillere. Vi håper å lande to eller tre spillere til i løpet av denne uka, sier Hans Ødegård.

God dialog

Keeper Tor Torgersen er en av dem Brumunddal er i dialog med. Han var veldig god forrige sesong.

– Jeg har snakket med dem, men ikke noe er avgjort. Det handler mest om lyst og motivasjon. Nå er det litt fotballfri. Jeg skal jeg gå en runde med meg sjøl, og så får vi se, sier Torgersen, som forteller at han har en fin dialog med Dala.

– Jeg er godt fornøyd med sesongen. Jeg fikk trent godt, og var stort sett skadefri gjennom hele sesongen, sier Tor Torgersen.

En annen spiller som mange er spente på om fortsetter er Sigurd Ertsås.

– Vi har snakket sammen. Det er totalpakka som er viktig for meg, sier Sigurd Ertås.

Dala-trener Fred Leo Nysæter kunne tenkt seg å ha flere enn seks spillere klare.

– Spillerne vet at de er ønsket, men flere sitter på gjerdet og venter. Det vil nok ta litt tid før stallen er i boks. Utfordringen er at så mange venter. Det gjør det vanskelig å gå konkret på nye spillere, sier Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.