Sundet–Brumunddal 0-0:

Fred Leo Nysæter fikk se sine elever ta med seg et heldig poeng hjem i bagasjen fra Nybergsund, etter å ha blitt tidvis rundspilt gjennom kampen.

Den siste tiden har laget klart seg uten Christoffer Heier Solbakken, Anders Ludvigsen og Jonatan Helmersen med skader, og Brumunddal står med fem poeng etter åtte serierunder.

Likevel blir det ingen forsterkninger i løpet av sommeren.

– Du må høre med styret

På spørsmål om det er aktuelt å hente inn noen nye ansikter i løpet av sommeren, svarer Fred Leo Nysæter:

– Det blir den gruppa vi har.

– Så du skal ikke hente noen?

– Nei, det er ikke noe tema. Du må høre med styret om det. Det er de som ordner med de tingene der, sier Nysæter.

Styreleder Sigbjørn Johnsen har ikke besvart HA-sportens henvendelser om saken.

Nysæter forteller at han ikke ønsker å spekulere i hvilke posisjoner på banen han eventuelt kunne tenke seg å forsterke.

– Det blir hypotetisk. Jeg gjør det jeg blir bedt om å gjøre, og jeg prøver å gjøre den jobben så godt jeg kan.

– Hvilken posisjon kunne du tenkt deg å forsterke?

– Det er vanskelig å si. jeg ønsker ikke si noe på det, egentlig, forteller Dala-sjefen.

Ligger på sisteplass

Foran sesongen uttalte Nysæter at Brumunddals målsetting for sesongen blir å beholde plassen i 2. divisjon.

Etter de åtte første serierundene ligger laget sist i avdelingen sin, på delt poengsum med Asker.

- Målet er fortsatt å overleve. Jeg vet ikke hvor viktig jeg får sagt at dette ene poenget her er. Nybergsund har vi los på, og vi har los på flere andre lag poengmessig. Vi har fem poeng, som er for lite, men vi har los på de lagene over, sier Nysæter.

Og det har han helt rett i, for det er kun to poeng opp til lagene på trygg plass, og kun fire poeng skiller KJelsås på 7.-plass og Dala på 14.-plass.

– Nå har vi vært veldig utsatt for skader. Jeg håper at troppen ser helt annerledes når vi kommer til sommeren. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å slå godt fra oss, forklarer Nysæter, som mener det blir en tøff oppgave å beholde plassen i divisjonen.

- Det blir veldig vanskelig, og et bikkjeslagsmål, forteller Nysæter, som mener Dala hadde flaks borte mot Nybergsund.

– Vi er heldige, men vi kunne tatt alle tre poengene. Det lugger veldig i dag, ikke bra av oss.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.