Etter kampen sa KFUM-trener Jørgen Isnes at han stilte seg bak sine spillere, som da bedyret sin uskyld.

Etter å ha sett situasjonen i reprise har hjemmelaget justert sin forklaring.

– Nå som vi har sett målet i ettertid, så skjønner vi enda bedre Dalas frustrasjon. Det er ingen tvil om at vi kunne løst det annerledes. Vi jublet ikke som vi normalt ville gjort, og gjør heller ikke det i ettertid. Vinnermålet skulle gjerne blitt scoret på en annen måte, sier Isnes til klubbens hjemmeside.

KFUM-spiller Christoffer Dahl skrev det slik i en Twitter-melding til Brumunddals Stein-Erik Werven:

– Det var ikke bra. Hjelper ikke stort nå, men; unnskyld!

– Det settes pris på, men hjelper dessverre veldig lite, sier Fred Leo Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.