Finnsnes – Brumunddal 2–2

Nysæter, som har sagt ifra at han gir seg som trener etter sesongen, måtte se nedrykket fra 2. divisjon bli et faktum da El-Hadji Ngom satte inn 2–2 langt inne i overtiden. Nå røper han at han fortsetter i klubben i en annen rolle enn som trener.

– Det er helt sikkert at jeg fortsetter i klubben i en eller annen rolle, men hvilken rolle er det litt tidlig å si ennå. Først må vi få på plass trenerkabalen, forteller Nysæter.

Brekke Skard aktuell

For en uke siden fortalte daglig leder i Brumunddal, Morten Svalstad, at han gjerne ville ha med seg Fred Leo Nysæter i en stilling i klubben, og gjerne som sportslig leder. Nysæter og Svalstad leder jobben med å finne ny hovedtrener. Her forteller Nysæter om hva han ønsker seg av den nye treneren.

– Jobben med ny trener er godt i gang, og jeg håper Brumunddal får en god trener som kan komme inn med noen nye tanker og ta laget et hakk videre. Disse gutta fortjener absolutt det, forteller den avtroppende Dala-treneren.

Vemund Brekke Skard er blitt snakket om med tanke på å gå inn i en rolle i trenerteamet. Han sier følgende om temaet:

– Jeg har ingen kommentar i øyeblikket, bortsett fra at jeg har vært med Fred Leo og co. på en økt i uka den siste måneden, noe som har vært ålreit.

Han tror det blir viktig for klubben å beholde Nysæter.

– Angående Fred Leo, så er han en dyktig trener og ressursperson som kjenner klubben godt gjennom mange år i ulike roller. Jeg håper og tror at han også vil bidra framover, og ser på det som en stor fordel for klubben hvis han er med videre i en eller annen rolle, forteller Brekke Skard.

Hadde håpet på spenning

Fred Leo Nysæter forteller at det er spesielt å ha vært på siste bortetur som Brumunddal-trener.

– Det er helt klart vemodig. Jeg hadde håpet på en litt annen avskjed på bortebane, men det er alltid fantastisk å dra på tur med disse gutta, forteller han.

Med seier i Finnsnes kunne Dala spilt om fortsatt 2. divisjonsplass neste helg mot Grorud, siden Kjelsås slo Vålerenga 2. Sånn ble det ikke.

– Det er ekstra surt. Vi hadde håpet på spenning helt inn, men sånn ble det ikke. Det er veldig bittert. Spesielt i andre omgang var vi gode, og det er ikke noe å si på innsatsen til gutta. avslutter Fred Leo Nysæter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.