Det ble stilt forventninger til at Sigurd Ertsås (31) skulle score målene for Brumunddal denne sesongen. Så langt har ikke det skjedd i særlig stor grad.

Kun én nettkjenning er fasiten så langt, og det kom på straffespark. Det trigger spissen, som betegner seg selv som en som spiller best på høsten.

Mer sugen i år enn i fjor

Nå har han også fått tilbake overskuddet han har savnet.

– Jeg føler det selv. Og da jeg kom i fjor, så var folk veldig skeptiske, og det trigget meg veldig. Denne sesongen forventet kanskje folk utenfor klubben mer av meg, også, enn de gjorde i fjor. Og jeg har ikke prestert som folk har forventet, sier han.

Nettopp det at han ikke har prestert, trigger ham til å gjenta suksessen han opplevde i fjor høst da Dala sikret plassen.

– Lysten på det er nesten større enn i fjor. Det er litt kommentarer overalt på nettet som jeg kunne blitt nedbrutt av, men jeg tenker ikke noe på det, annet enn at jeg får lyst til å vise de som kritiserer meg, hva jeg egentlig kan, smiler Ertsås.

Enig i kritikk

I HA-sporten onsdag uttalte Brumunddal-trener Fred Leo Nysæter at flere av spillerne ikke har prestert på det nivået de kan. Ertsås er enig med sjefen, og føler han er en av spillerne som har mye å gå på.

– Jeg har absolutt mer inne, og det er jeg helt enig med Fred Leo i, svarer han ærlig.

Ertsås mener Dala har fått dårlig betalt under vårsesongen, og at situasjonen kunne vært en helt annen enn den er nå, med to poeng opp til sikker plass på tabellen.

Han har bitt seg merke i at flere mener Brumunddal må forsterke laget for å berge plassen i divisjonen, men det er han helt uenig i selv.

– Nå er det bare å gi faen og kjøre på, for å si det litt dumt. Jeg har veldig troen på laget. Alle sier vi kommer til å rykke ned, men jeg tror faktisk vi kan klare det, men at det blir tøft, sier Ertsås, som er glad i å være i angrepsposisjon.

– Ja, jeg føler det gjør meg bedre. Jeg er glad i det. Det var godt med en time out i sommer, smiler humørsprederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.