Da er det klart at Emil Holst blir Dala-spiller kommende sesong. 

HamKam forsøkte å få til en utleieavtale med Brumunddal for den unge keeperen etter at Briskeby-klubben ga ham tilbud om en ny to-årskontrakt, men Holst takket nei til HamKam og har i stedet valgt å signere for Brumunddal på en permanent overgang. Kontrakten gjelder for 2017.

Motivasjonsproblemer

- Jeg tenkte mye på det, og jeg tror det vil være godt for min utvikling å prøve noe helt nytt. Jeg har hatt litt motivasjonsproblemer den siste tiden, så jeg tror dette vil være bra for meg, sier Holst til HA-sporten.

Men han ønsker ikke å lukke døren for HamKam for godt.

- Jeg er åpen for alt i framtida, men nå gleder jeg meg til å bidra for Brumunddal. Det blir sikkert litt spesielt når vi kommer så langt at vi skal møte HamKam, men jeg tror dette blir bra, sier Holst.

Brumunddal er virkelig i siget på overgangsmarkedet nå, og Emil Holst er bare en av mange spillere som har signert for klubben den siste uka.

Dala godt fornøyd

Trener Fred Leo Nyæster er veldig godt fornøyd med signeringene, og ikke minst er han fornøyd med signeringene av Holst.

- Vi har jo hatt en dialog med HamKam rundt dette, og inntil i går trodde jeg det skulle bli en leieavtale, men Emil ønsket en permanent overgang, sier Nysæter.

Han føler seg trygg på at han nå får en solid sisteskanse.

- Vi får en god keeper, understreker Dala-treneren.

Og nå synes også han at det begynner å se spennende ut med Dala-øyne.

- Vi har fått noen spennende typer og spillere som kan løfte oss. Jeg er helt sikker på at vi får en sulten gjeng. Vi får ei god treningsgruppe nå, så får vi se hvor bra det blir, sier Fred Leo Nysæter.Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.